Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

divendres, 30 de març del 2012

PROTAGONISTA DE LA SETMANA DE 6è B

Hola. em dic Yasmin i avui, 30 de març he set la protagonista de la setmana.
He portat un menjar típic de Brasil que es diu "coixinha". N'he repartit una a cada un. Ha tengut molt d'èxit dins la classe. Als meus companys els hi han agradat molt.
Aquí teníu la recepta:

Ingredients:
* 1Kg de pit de pollastre
* 1kg de farina de blat
* 750 ml de brou de gallina
* 250 ml de llet sencera o desnatada
* 2 cebes i un ramet de julivert
* 8 tomates madures
* 200 grs. d'olives sense pinyol
* 2 grans d'all
* 2 ous i pa ratllat
* sal i oli
Preparació:
1r- Tallar els pits de pollastre en trossos petits.
2n- Posar els pits trossejats a una paella amb oli calent.
3r- Quan estiguin daurats, afegir aigua fins 
cubrir-les. Deixar coure.
4t- Retirar els pits, trossejar-los més. Afegir les olives  i el julivert picats. Condimentar i reservar-los.
5è- Per fer la massa, ofegar les cebes ( en trossets) amb all picat. Quan estiguin daurats afegir les tomates picades i salpebrar. Incorporar el brou de gallina i quan trenqui el bull tirar la farina i remenar fins que es desprengui del fons de l'olla. Deixar refredar.
6è- Quan la massa estigui freda, fer petites croquetes, afegint una mica de farcit, tancar-les i donar forma de cuixetes de pollastre.
7è- Passar les cuixetes per l'ou batut, després pel pa ratallat i fregir-les en abundant oli calent, fins que estiguin daurades.
8è- Treure les cuixetes de l'oli i dipositar-les en paper absorbent.




Aquestes coixinhas estan
riquíssimes!










2 comentaris:

  1. Yasmin, m'agrada molt que en que visquis a Eivissa conservis les tradicions de Brasil, com en aquest cas les coixinhas. Estaven boníssimes.
    Ho has fet molt bé!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. yasmin em vàren agradar molt les coixinhas!!estaven bonissssimess!!!pero no se com fer-les no em surten hahahahah!!!m'hauras d'ensenyar ahah!!<333!!(LLLLL)

    ResponElimina